0733-67 66 57 info@anotherview.se

För ett bättre internet

Internetstiftelsen i Sverige

Internetstiftelsen i Sverige, IIS, är en oberoende allmännyttig organisation som ansvarar för internets svenska toppdomän .se samt driften av toppdomänen .nu.

IIS ska också göra infrastrukturen för internet i Sverige mer stabilt. Det gör man bland annat genom att främja forskning, utbildning och undervisning med inriktning på internet. IIS målsättning är att kunna investera minst 25 procent av omsättningen i olika internetutvecklande projekt. År 2016 blev det cirka 50 miljoner kronor.

Några av IIS kommunikativa utmaning är att koppla varumärket IIS till starka produkter och tjänster. Under flera år har Another View hjälpt IIS med kommunikationsarbete. Externt har det handlat om att synas i rätt sammanhang och att sprida kännedom om starka produkter som Bredbandskollen, den årliga undersökningen Svenskarna och Internet samt konferensen Internetdagarna. Allt för att sprida kunskap om IIS arbete att förbättra internet i Sverige. Vi har tagit fram kommunikationsstrategier för lokala utbildningsturnéer och nya satsningar. Another View har även fungerat som kommunikationsrådgivare i samband med politikerbesök och rättsprocesser. I dag hjälper vi främst IIS med strategiskt stöd och interna processer.

Referens: Jannike Tillå, Kommunikationschef och chef främjandeverksamheten.

Hur kan vi jobba ihop?

Vi vill att det ska vara enkelt och roligt att jobba med oss. Hör av dig så pratar vi mer om vad vi kan göra tillsammans.

Another View
Brahegatan 30
114 37 Stockholm

info@anotherview.se
0733-67 66 57