0733-67 66 57 info@anotherview.se

Vi vill växa

Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete och möjlighet att vara med och bygga en växande byrå. Dessutom är vi supertrevliga så klart!

Vi är en liten kommunikationsbyrå med ambition att växa. Nu söker vi en juniorkonsult som vill vara med och bygga.

Gemensamt för våra kunder är att de jobbar med förändring på ett eller annat sätt. Det kan vara en omorganisation, förändrad företagskultur eller implementering av en ny strategi. Men det kan också handla om att öka engagemanget för en tjänst, påverka en opinion eller att ta fram en ny vision. För oss är kommunikation drivkraften i allt förändringsarbete oavsett om det sker intern eller externt. Vi arbetar nära våra kunder och de söker snarare en samarbetspart än någon som pekar med hela handen.

Den juniorkonsult vi söker:

  • Är nyfiken och samhällsintresserad.
  • Är analytisk med god förmåga att förstå komplexa sammanhang.
  • Är en duktig skribent.
  • Har gärna något eller några års arbetslivserfarenhet.

Vi vill att det ska vara roligt att jobba med oss. Vi arbetar hårt och älskar att fira våra framgångar. Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete och möjlighet att vara med och bygga en växande byrå. Dessutom är vi supertrevliga så klart!

Skicka ett mail till info@anotherview.se och berätta mer om dig själv eller ring någon av oss på 0733-676657 (Marianne) eller 0733-676606 (Charlotte).

Another View
Brahegatan 30
114 37 Stockholm

info@anotherview.se
0733-67 66 57